Al ons nieuws vind je hier!

 • 23-02-2023
 • 10-03-2023

Beste liefhebber,

 

Hier vind je de link naar onze Infobrochure van 2023. Deze bevat de belangrijkste informatie wat betreft het komende duivenseizoen!

 

 

gallery/Informatiebrochure 2023-1.docx

 • 11-03-2023: Belangrijke info voor seizoen 2023 

 • 13-04-2023

Klik op onderstaande link voor meer info over de kampioenschappen, chippen en mutaties!

 

Info Seizoen 2023

Klik op onderstaande link voor alle info over de mutaties! Heel belangrijk om een vlot seizoen te hebben!

 

Info Mutaties + Formulier

Info Samenspel Midden Waas Noyon en info Noyonverbond Waasland.

 • 16-06-2023

Beste liefhebbers,

 

We hebben al flink wat T-shirts kunnen verkopen! Echter zijn er nog een paar die we ook graag aan jullie willen verkopen, en dan ook nog eens tegen een hele leuke prijs! Alles moet weg!!! Voor de resterende

T-shirts vragen we 10 Euro per stuk, een spotprijs! Alle overgebleven maten zijn XL, maar mits hulp van de droogkast kan dit nog wel wat verkleinen! Laat iets weten indien je interesse hebt (via onze Contactpagina) of in het café bij Elsie! Vergeet ook niet dat jullie hiermee onze maatschappij een duwtje in de rug geven! Laat gerust iets weten!

 • 19-06-2023

Kouterkermis komt dichterbij!

 

Nog een goeie twee weken en het is zover, op woensdag 5 juli organiseren wij onze Kermisvlucht met als omtrek gans

Oost-Vlaanderen! 

 

Wij hebben een aangepaste kaart voorzien (zie hieronder) en woensdag zijn er overheerlijke boterhammen in het lokaal terwijl jullie wachten op de uitslag! Dit wil je niet missen! De onkosten en uitslag zijn ook volledig gratis! We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!

 • 26-06-2023

Belangrijk nieuws! Vanaf volgend weekend 02-07-2023 voorzien wij geen waarborgen meer voor de categorieën Oude+Jaarse en Jaarse duiven! Wij zullen enkel nog vluchten organiseren voor de jonge duiven! Hieronder vind je onze eerste waarborg voor komend weekend.

 • 17-07-2023

Beste liefhebbers,

 

Vanaf komende zondag 23-07-2023 Spelen we enkel nog met jonge duiven op Noyon!!!

Verder willen we jullie nog informeren dat Sint-Gillis-Dendermonde volgens de KBDB en het hoofdlokaal Sint-Gillis-Waas wel degelijk bij de omtrek van het Noyonverbond behoort omdat Sint-Gillis onder grondgebied Dendermonde valt.

 • 01-08-2023

Nog even ter herinnering... Op vrijdag 11 augustus organiseren wij onze overheerlijke BBQ! Wil je er graag bij zijn? Vergeet je dan niet in te schrijven! Tot en met 4 augustus kan je inschrijven. De formuliertjes hiervoor vind je bij Elsie aan de toog (even vragen), of via Kris en Alexandra. Iedereen is welkom! Tot dan!

 • 01-08-2023

Het weer maakt rare sprongen over de ganse wereld! We mogen ons dan toch een beetje gelukkig prijzen dat we niet aan extreme hitte, bosbranden of overstromingen worden blootgesteld. Jammer genoeg lijkt het hier nu wel herfst met dagen waarop we de zon niet zien, zoals morgen voorspeld wordt dus. En vandaar dat onze duiven een verplichte rustdag krijgen. Hopelijk is de regen volgend weekend even niet van de partij en zien we jullie allemaal terug op zaterdag om in te korven! Tot dan!

Beste liefhebbers,

 

Zoals jullie weten spelen wij enkel nog met jonge duiven. Wij kunnen dus ook geen oude duiven meer aanvaarden voor port! Gelieve hier aandacht aan te besteden.

 

Volgende week dinsdag 15-08-2023 is een feestdag (Onze Lieve Vrouw Hemelvaart). Even dit bericht om verwarring te voorkomen, onze weekvlucht zal gewoon plaatsvinden op woensdag 16-08, na overleg met Bauwens. Iedereen welkom! 

 • 09-08-2023
 • 30-08-2023

Beste liefhebbers,

 

Vandaag was onze laatste weekvlucht vanuit Quiévrain, zoals aangevraagd bij de KBDB voor dit seizoen.

Natuurlijk doen we nog een tijdje verder met onze weekendvluchten!

Iedereen is welkom!